vrijdag 28 november 2008

Candlelight

In de krant van 14 nov '08 las ik :
"Kaarsen en theelichtjes worden vanaf maandag een flink pak duurder. De prijzen gaan aan
de vooravond van de kerstdagen en de jaarwisseling met 30 tot soms 65 procent omhoog!"

Dit zou ik wel jammer vinden, want niets is zo gezellig en zo romantisch deze donkere koude wintermaanden dan kaarsjes. Ze geven me meteen een warm gevoel! Dus ga ik mijn voorraad nog aanvullen voor die prijzen de hoogte ingaan...

Ik kan aan de afdeling geurkaarsen niet voorbijgaan zonder even aan al die kaarsjes te snuffelen. Ook al heb ik een halve kast vol geur en andere kaarsen toch is de verleiding groot om er nog wat te kopen...Kaarsen in mooie potjes of mooie vormen vind ik dan weer zonde om op te branden dus heb ik ondertussen al een hele verzameling.......
Het belooft weer een weekend met winterse neerslag te worden dus denk ik dat ik dit weekend lekker ga cocoonen. Met de nieuwe Ariadne op de bank enkele kaarsjes en een cd van Enya zal het vast en zeker een heerlijk relax weekend worden!

Thousands of candles can be lighted from a single candle,
and the life of the candle will not be shortened.

Happiness never decreases by being shared.

Buddha

2 opmerkingen:

Manuela zei

hallo An
een heel fijn weekend toegewenst,ik had zelf ook al wat meer ingeslagen van waxinelichtjes en kaarsen maar vlak nadat ikhet had gedaan las ik dat dat alleen ging om kaarsen/waxines uit china,dat had geloof ik watte maken met de grondstoffen.....je ziet nu ook bij bv de waxines ook staan: van europeese kwaliteit...bij ons op het forum (picasagirls)was er ook al een run geweest maar in de winkel zie ik nog steeds dezelfde prijs...;aten we hopen dat ik het goed gelezen heb dan kunnen we gewoon blijven genieten en kopen(makkelijker)
nog maals een fijn weekend!

THEA zei

Dan maar flink inslaaan, er gaat zo een pak doorheen met die dagen. Wij lijken wel fikkiestokers af en toe!!! Je zou het water moeten zien, als ik de ramen was, na die dagen!!
Maar........super gezellig!!!!!

Groetjes Thea