zaterdag 13 december 2008

Kringwinkelmanie

Ik heb tegenwoordig een echte kringwinkelmanie!! Elke week heb ik een enorme drang om er even binnen te springen, en als ik dan iets koop, ook al is het nog zo klein, dan ben ik zo blij als een kleuter met een snoepje!!
Nu ben ik al een tijdje op zoek naar een leuke ( betaalbare) sidetable, maar ik kwam al naar huis met : zinken emmertjes, een mooie kaarsenhouder, een rekje, een klein kastje, kleine bedeltjes,.......en heb nog steeds geen sidetable. Een tijdje geleden zag ik ook een prachtige tafel voor in de woonkamer, maar tegen dat ik had beslist dat ik ze wilde was ze al verkocht! Niemand kan begrijpen hoeveel spijt ik daarvan nog steeds heb, en daarom heb ik steeds die drang om er een kijkje te gaan nemen.
Deze week ben ik samen met mijn man naar een mooie (dure) interieurwinkel geweest en toen hij daar de prijzen zag begreep hij waarom ik hoop er in de kringwinkel eentje op te kop te kunnen tikken. Dus was hij zo lief om vandaag nog maar eens langs de kringwinkel te rijden. Helaas waren er geen meubelstukjes die in aanmerking kwamen, MAAR bij de verlichtingsafdeling zag ik DE muurlampjes uit mijn dromen! En dit voor een zeer zacht prijsje!
Ik heb ze maar meteen allemaal in mijn winkelmandje gelegd want meestal wil ik er thuis nog eens eerst over nadenken om dan te beslissen dat ik het toch wil kopen en ja dan is het meestal al weg natuurlijk.......Dus bij deze ben ik helemaal 'happy' met mijn blinbling kristallen muurlampjes. Van mijn moeder kreeg ik een tafellampje in dezelfde stijl dus deze moesten er echt wel bij....
Iedereen een fijn weekend gewenst!

3 opmerkingen:

THEA zei

Leuk is dat, om spullen die door iemand anders als nutteloos gezien worden, weer op te knappen. en dan heb je voor een zacht prijsje iets unieks!! Vaak moet je idd snel beslissen!!!
Want als je terug gaat is het meestal weg!

Ik kan er best wel lang rondhangen, om te snuffelen, en te zoeken. Soms vind ik niks, en vaak ga ik met m'n mandje vol naar huis.
Kosten 2 a 3 euro!!! Dat is genieten.
Groetjes en geniet van de donkere dagen voor Kerst!!

Brigitta zei

Hi An,
Bedankt voor je berichtje!! Heel leuk om te lezen. En wat heb je een mooie lampjes gevonden!
Ik wens jou en je familie ook alvast hele fijne feestdagen en tot schrijfs.

Brigitta

Anoniem zei

EEn goede vondst dus!! over het verven gewoon doen, je krijgt echt geen spijt. Wit is echt heerlijk.

groetjes en fijne dagen

marit