vrijdag 3 oktober 2008

Romantische 'oude' look.....Ik heb enkele 'koopjes' gedaan, maar weet nog niet hoe ik eraan moet beginnen om ze die romantische 'oude' look te geven............

2 opmerkingen:

jeanette zei

hallo an, leuk je bericht op m`n blog. ik zie dat je net bent begonnen met bloggen. leuk om bij anderen te posten dan krijg je vanzelf wel reacties terug. ik zou je leuke gevonden voorwerpen wit verven en op sommige plekken doorschuren voor een brocant effect. zelf ben ik gek op farrow&ball mooie oude tinten. voor de slaapkamer, meubels wit verven en schuren, is wel een hele klus maar je krijgt fantastisch resultaat. ik had ook de meubels donker van de slaapkamer. en kies een mooie zandkleur voor de muren, succes verzekerd!

casa nostra zei

hee wat leuk dat je nu ook een blog hebt. ik moest laatst nog aan je denken. de plaatjes haal ik overal vandaan, als je wilt en me je email-adres geeft stuur ik je er wel wat door. wat een leuke spullen heb je gevonden bij de kringloop, vooral die meubeltjes!! en als je ze verft worden ze nog mooier. ik was ook eerst alles af met ammoniak, dan schuren, dan verven. ik gebruik niet altijd grondverf, maar als je grote stukken doet kan je het beter wel doen, omdat je anders teveel (duurdere) verf nodig hebt. daarna schuur ik het meestal nog wat door, zodat je die mooie oude look krijgt. mijn slaapkamer was eerst rood met blauw, was ook zo'n ingeving, maar heb hem nog niet zo lang geleden wit/grijs gemaakt, alleen het bed en de nachtkastjes heb ik toen nog niet gedaan, maar dat gaat er zeker nog een keer van komen.
je kast en bed hebben een mooi model en je zal zien dat als je ze verft je een hele andere slaapkamer zal hebben voor weinig geld. veel succes met het opknappen van de slaapkamer.
p.s. leuk dat ik je geïnspireerd heb om een blog te maken.
grtjs, wil