donderdag 16 oktober 2008

De westhoek

Vorig weekend 3 prachtige dagen aan zee gehad! Een prachtige nazomer. Twee adresjes waar ik aan zee moet geweest zijn : Ara home decoration www.ara-depanne.be/ en Het huis van de decorateur www.het-huis-van-de-decorateur.be/ heerlijk om daar wat ideetjes op te doen!

2 opmerkingen:

Something White zei

Hallo Ann! Vorige week had ik je al ontdekt via ´Casa Nostra´ en ik vind het leuk om een landgenote te onmoeten. Ik heb begrepen dat je uit het Leuvense komt? Ik heb zelfs nog familie in Heverlee wonen, maar zit zelf meer in de Westhoek... ´ergens´ in de driehoek tussen Roeselare, Brugge en Oostende :)
Prachtig huis hebben jullie trouwens en ik hou van die stijl; jullie hebben ook een mooie kleur gekozen voor het houtwerk buiten! Ons huis is stokoud en heeft een grondige facelift nodig, waar we beetje bij beetje aan werken. Maar we hebben er plezier aan om zelf de handen uit de mouwen te steken. Ik had jouw link al toegevoegd aan de webpagina http://lifestyle.pimpstart.nl en hoop dat dat ok is voor je. Dank voor je vriendelijke reactie en tot gauw; ik kom terug! :)
Groetjes uit Westvlaanderen, Marjolijn

Manuela zei

Hoi Ann!
natuurlijk is het goed dat je mij bij je favorieten zet,dan voeg ik jou ook toe want jou blog ziet er ook super leuk uit!!
een heel fijn weekend!!
groetjes Manuela