zondag 18 oktober 2009

Gordijnen

Met de winter voor de deur kreeg ik het in mijn hoofd dat het in onze veranda toch gezelliger zou zijn met gordijnen! Ik was het eerst niet van plan, maar met die koude van de laatste dagen leek het me toch warmer. Natuurlijk heeft het weer wat storm in mijn hoofd veroorzaakt, want ik wou eigenlijk van die amerikaanse optrek stores, maar toen ik de prijs zag ben ik daar toch maar vanaf gestapt. Dus voorlopig gezocht , maar niets gevonden...
Toevallig zag mijn moeder in een textielsuper gordijnen in aanbieding. En mijn lieve mams heeft meteen aangeboden om die aan elkaar te zetten en op maat te maken. Et voilà : hier het resultaat. Lekker gezellig en meteen al veel warmer 's avonds !!


Gisteren zijn we een dagje naar Maastricht geweest en daar heb ik een leuke winkel ontdekt : Xenos. Eerst was ik bij "Lifestyle" al helemaal in de sfeer van interieur geraakt. Ik had bij Xenos meteen al heel wat gelijkaardige spullen gezien. (maar iets goedkoper) Maar een mooi servies heeft echt mn hart gestolen! Helaas heb ik het niet kunnen kopen, want ik zag het niet zitten om alles heel aan de auto te krijgen, laat staan dat ik het had kunnen dragen....
Nu ga ik op zoek naar een Xenos met parking voor de deur....want in België moeten ze Xenos nog ontdekken!
Groetjes en veel blogplezier!

6 opmerkingen:

Isis zei

Hoi An,

Leuke blog heb je. Ik volg je al maar had nog geen reactie achtergelaten.
Jammer dat ze in Belgie geen Xenos hebben want het is inderdaad een heerlijke winkel.

Nog een fijne avond en groetjes

Irma

Mayflower zei

Hallo Ann, wat staan de gordijnen gezellig, het geeft echt een knusse sfeer in deze tijd van het jaar en wat lief van je moeder deze voor je te maken.
Xenos hebben wij hier ook in de buurt, een heerlijke winkel met veel leuk geprijsde spullen, hopelijk slaag je erin er één te vinden met parkeerruimte.
Fijne zondagavond en groetjes, Mea

lia zei

Staat inderdaad lekker warm en gezellig. En voor een servies moet je inderdaad niet te ver lopen.
Ben benieuwd of het er nog komt.

groetjes Lia

brocaatje zei

Staat warm en gezellig zo met dit weer...mooi hoor!

trudette, zei

Xenos is ook een van mijn favoriete woonwinkels , in Heerlen zit een grote waar je gratis pal voor de deur kunt parkeren , vlak bij de Ikea ook daar.
groetjes trudette

t brocante sfeertje zei

Hai,prachtige kast zeg!En n erg mooi blog!Groetjes,Ingrid