woensdag 10 juni 2009

Help, ik heb nooit tijd!


Ik zie dat het van eind april geleden is dat ik nog eens een blogje heb geplaatst! Ik heb de laatste tijd altijd zoveel andere dingen te doen....Met het betere weer vind ik het ook zonde om mijn tijd achter de pc door te brengen, dus een laptop staat ook weer op mijn verlanglijstje!

De belangrijkste gebeurtenis is mijn inbouwkast in de slaapkamer die er EINDELIJK staat! (foto's krijgen jullie volgende keer!)
Helaas heb ik dit jaar ENORM veel last van hooikoorts en ben daar eigenlijk wat suf en prikkelbaar van! Ik voel me op mn best aan het watervalletje bij de vijver! We hebben wat aanpassingen aan de vijver aangebracht en hij ziet er beter uit dan voorheen. Helaas is ondertussen het weer wat omgeslagen en is het wat te koud om daar te zitten wegdromen, maar ze beloven weer een goed weekeinde!


Onze eucalyptusboom heeft afgelopen winter bijna niet overleefd, maar ik had ergens op het net gelezen dat de stam afzagen nog een laatste redmiddel kon zijn. Dus hebben we daar ook maar werk van gemaakt en die jongen zijn kruin eraf gezaagd en ja hoor ondertussen zijn er zijtakjes ontstaan! Gelukkig maar want ik zou het zeer jammer hebben gevonden moest hij helemaal verdwijnen na al die jaren trouwe dienst.

Al schrijvend heb ik weer de smaak te pakken van het bloggen dus ga ik hier afsluiten maar kom snel terug met de slaapkamerresultaten!

5 opmerkingen:

Manuela zei

hoi An
fijn dat je er weer eens bent,wat een heerlijk weer hebben we gehad hé??hopelijk komt het snel terug!
Je vijver ziet er mooi uit!!
Ik wacht met spanning op de volgende foto's!!ben benieuwd!
ik hoop dat je hooikoorts een beetje temperd.Ik heb net nog even buiten gezeten,in een hoekje uit de wind,zover mogelijk...heerlijk!
fijne week verder!!
groetjes....

lia zei

Ik ken het wel, geen tijd. Ik kom soms ook 2 dagen tekort in de week.
Maar leuk dat je er weer was. Het weekend word er idd goed weer verwacht. Geniet ervan.

groetjes Lia

Mayflower zei

Hoi An, ja er gaat veel tijd in het bloggen zitten, maar leuk weer een post van je te zien. Vervelend dat je hooikoorts heb, er zijn daar toch medicamenten voor of helpen die niet?
Heerlijk zo'n vijver, geeft altijd zo'n rustgevoel.
Fijne avond en tot de volgende keer.
Groetjes Mea

Me zei

soms heb je gewoon andere dingen te doen en/of minder inspiratie...kan gebeuren toch?
maar iig welkom terug!
de vijver ziet er prachtig uit, hoe gaat 't met je kikkers?

THEA zei

Bij ons van hetzelfde...maar de jonge uitlopers zijn ook al weer afgestorven. Jammer.
Gelukkig was de boom nog lang niet zo dik als die van jou. Dan zou het helemaal zonde zijn.

Overleefd die van jullie het??

Hoe is het met je hooikoorts??

Groetjes,Thea