vrijdag 23 januari 2009

Wintermoeheid


Ik heb last van wintermoeheid ! Een weekje geleden kon ik nog genieten van de pracht van een wit winterwonderland, maar de regen van de laatste dagen doen me echt wel verlangen naar de lente! Mensen met een winterdepressie zouden een “gevoeliger” interne klok hebben en vrouwen zouden om een of andere reden vier maal meer last hebben van een winterdepressie dan mannen. Gelukkig kan ik af en toe naar Blogland waar ik kan wegdromen in de mooie en creatieve wereld van andere bloggers......4 opmerkingen:

Brigitta zei

He meis, ik weet precies wat je bedoelt hoor. Deze grauwe, grijze regendagen stemmen mij nou ook bepaald niet vrolijk, maar probeer wel afleiding te zoeken hoor.
Fijn weekend!

Something White zei

Hallo! (nu ben ik toch je naam kwijt, zeg).
Dankjewel voor je bezoek! Bedoel je toevallig die stoffen konijnen van het merk Maileg of is het toch nog iets anders? Ik ga eens voor je zoeken, want volgens mij zijn die ook ergens in een Nederlandse webwinkel te vinden. Ik ben ze alleszins al tegengekomen bij de webwinkels (www.webwinkeltjes.pimpstart.nl) Je hoort nog van me! Lieve groet, Marjolijn

THEA zei

Hoi An, ik voel helemaal met je mee.
Gelukkig kun je de lente alvast een klein beetje bespeuren zo hier en daar. Of je haalt hem naar binnen, dat doet wonderen.
En afleiding (iets leuks knutselen) doet wonderen.

groetjes Thea

Something White zei

http://www.bellarosa-brocante.nl/pageID_6022081_2.html

Hierboven een link waar je die hazen van Maileg kunt bestellen, maar ik weet niet of het die zijn, die jij bedoelt?
Groetjes!