vrijdag 15 juni 2012

Sidetable gekte!

Ik kwam in een winkel en zag DE sidetable die ik al een eeuwigheid wil voor in de hal, en nog wel aan een betaalbare prijs! Dus meenemen die hap of toch niet of toch wel .... Neen, toch maar naar huis. Thuis binnenkomen en beseffen dat die toch wel daar onder de spiegel echt thuis hoorde ...
De dag nadien met manlief nog eens gaan kijken, oh ja dat is wat je al lang wil hé, ja en die prijs valt mee, ja neem hem maar! Euforisch gekocht en niet kunnen wachten om hem te plaatsen en aan te kleden. ( Je kent dat vast wel.)
Maar...is die nu toch niet een beetje te groot voor mijn bescheiden halletje? :(Tja, in die reuzengrote winkelhal leek die veel kleiner. Ach ja ik vind hem mooi en laat hem staan!

Hij staat er nu al een hele tijd en hij is nog altijd mooi, maar...., nu zat ik toch toevallig (hihi) op kapaza rond te neuzen en wat ontdek ik ...jawel TWEE sidetables, eentje aangeboden voor 40 euro maar niet zo mooi, nogal recht, en niet landelijk genoeg en een ander helemaal in de J-line stijl waar ik wel een oogje op had dus morgen naar de aanbieder en toch maar eens gaan kijken...
Manlief begrijpt helemaal niet waarom ik nu absoluut nog zo een tafeltje wil, pff, mannen hé! Hij zal het wel begrijpen als hij het ziet ;)
Fijn weekend iedereen!
An ♥

3 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Ze zeggen vaak dat je beter één groot item in een ruimte kunt neerzetten dan een paar kleine. Ik vind dit prima staan hoor, het komt mij niet kolossaal over! Maar je moet je er zelf goed bij voelen, daar gaat het om!

Ben benieuwd of er een vervolg komt :)!

Fijn weekend An! Lieve groet, Ingrid

Els zei

Ik sluit me helemaal aan bij Ingrid, beter 1 groot item. Dat werkt ruimtelijk! Ben benieuwd of je de tolix krukken zult kopen :-)
Heb er nog geen moment spijt van gehad! Woon je zelf in de buurt van Brussel? Ikzelf kom uit Sint-Truiden...

Fijn weekend
Liefs Els

lia zei

Ja, en ik ben het ook eens met de vorige dames. Zo te zien kunnen de deuren open, dus geen probleem....

Ben benieuwd wat je gaat doen.
groet Lia