maandag 26 april 2010

Hier ben ik weer...


Hèhè, na wat pc problemen, kan ik eindelijk weer eens mijn gang gaan!

Ik heb ondertussen weer heel wat veranderingen aangebracht!

Bij mijn lang gezochte vitrinekast hoorde nu eigenlijk toch ook weer een andere tafel, stoelen en de rest van de meubeltjes vond ik er toch ook helemaal niet bij passen! Dus nog maar eens naar de TROC om te neuzen naar bijpassende meubeltjes. Maar uiteindelijk toch weer gezwicht voor een op maat gemaakte en dus bijpassende kast.... Na maanden wachten kreeg ik eindelijk het verlossende telefoontje dat mijn kastje mocht afgehaald worden. Om extra vervoerkosten te vermijden had ik een vriend met bestelwagen opgetrommeld. Nog net voor sluitingstijd waren we aan de winkel. De degelijk verpakte kast hebben we het heelhuids thuis gekregen ! Het is een vrij zware kast dus dat moest even met een biertje worden afbetaald. Enthousiast begon ik nadien de verpakking te verwijderen, en wat bleek bij het uitpakken... De kast heeft de verkeerde kleur!! Binnenkant moest wit zijn en dat hadden ze omgekeerd gedaan! Volgende dag weer naar de winkel de verkoper geloofde zijn oren niet! Maar ik mag deze houden tot ze een nieuwe (hopelijk in de juiste kleur) toekrijgen!

Oude kast...

Nieuwe (witte) kast!
Omdat mijn portemone door deze aankoop even kreunt heb ik besloten de eetkamertafel en stoelen zelf onder handen tenemen. Een likje verf en een nieuw stofje op de zitting geeft al een heel ander resultaat!1 Origineel, 2 kleurtje erop en 3 uiteindelijk ook de zitting vernieuwd!

2 opmerkingen:

seasons of my house zei

Heerlijk wanneer je zelf zo handig bent, vooral ook voor je potemonnee :o) en wanneer je niet op internet kunt hou je natuurlijk tijd over voor dit soort klussen. Het resultaat mag er wezen!
Groetjes,
Karin

Franse Lelie zei

Ziet er super uit! En je kast is ook prachtig, geniet er lekker van, Jolanda