zaterdag 9 januari 2010

Wonen in wit....

Zo, eindelijk mijn eerste bericht voor 2010!
Het is de laatste tijd zó druk geweest, dat het bloggen er helemaal niet van kwam!
In een Spaans blogje : http://compradesdeaqui.blogspot.com/ las ik :
"conservemos lo que tenemos..."
en dat vind ik een mooie gedachte om 2010 mee te starten :
"Koesteren wat we hebben!"
Verder wens ik iedereen een goede gezondheid toe!
En elk die hiervoor moeten vechten wens ik een strijdlust toe die een heel leger kan stoppen!Al geruime tijd worden we door een sneeuwtapijt bedekt.
Wonen in wit is ons opgedrongen door de natuur...
Strooizout voorraden raken uitgeput, wat ik eigenlijk , zolang ik niet met de wagen moet, niet zo erg vind! Want hoe prachtig is het nu buiten!
Begrijpelijk dat veel Skaninavische interieurs wit koesteren.
Het heeft iets feeërieks, spacy, en ongerept, gewoon om stil van te worden!
Het is heerlijk om nu binnen de geurkaarsjes aan te steken, terwijl onze kerstboom nog steeds fier in de veranda staat, ik vind het zo een zonde om hem al af te breken! Hij verliest wel hier en daar een naaldje, maar was toch nog niet klaar voor de kerstboomverbranding in de wijk vanavond hoor!

Trouwens in het kader van het klimaatbeleid van een gemeente levert een kerstboomverbranding weer een behoorlijke CO2 uitstoot op die op één of andere manier weer moet worden gecompenseerd. Stoppen dus met die kerstboomverbrandingen. En je weet : koester wat we hebben, ook de prachtige natuur!

4 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Je bent je eerste post in 2010 met prachtige winterfoto's begonnen! Ik wens jou voor 2010 ook een heel goed en gezond jaar toe!

Groetjes, Ingrid

seasons of my house zei

Ik ben er ook dol op, die witte wondere wereld. Mag van mij nog wel evenduren hoor. Ennuh, kerstboomverbrandingen doen wij hier in Nederland niet meer (vanwege de CO2) hier gan ze door de versnipperaar. Zijn wij even goed bezig :o))
De allerbeste wensen en een goed, gezond, gelukkig en gezellig 2010!
Karin

Mayflower zei

Hoi An, leuk weer iets van je te horen. Ik wens jou ook het allerbeste voor het nieuwe jaar en idd we moeten de dingen om ons heen koesteren. Ik geniet van je prachtige foto's, krijg geen genoeg van die wonderlijke witte wereld. De foto van het hartje en vogelpootjes in de sneeuw vind ik geweldig mooi.
Ik wens je een fijne zondag.
Groetjes Mea

Irma zei

Heej An,

leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen en ik zou ik niet zijn als ik even heel nieuwsgierig ging kijken wie jij was en zo kom ik op jouw blog, heerlijk je verhaal je foto's je manier van leven.
ik ben je blog gaan volgen zo hoef ik niets te missen:-)

Groetjes Irma en een fijne zondag en alvast een hele gezellige blogweek