woensdag 10 juni 2009

Help, ik heb nooit tijd!


Ik zie dat het van eind april geleden is dat ik nog eens een blogje heb geplaatst! Ik heb de laatste tijd altijd zoveel andere dingen te doen....Met het betere weer vind ik het ook zonde om mijn tijd achter de pc door te brengen, dus een laptop staat ook weer op mijn verlanglijstje!

De belangrijkste gebeurtenis is mijn inbouwkast in de slaapkamer die er EINDELIJK staat! (foto's krijgen jullie volgende keer!)
Helaas heb ik dit jaar ENORM veel last van hooikoorts en ben daar eigenlijk wat suf en prikkelbaar van! Ik voel me op mn best aan het watervalletje bij de vijver! We hebben wat aanpassingen aan de vijver aangebracht en hij ziet er beter uit dan voorheen. Helaas is ondertussen het weer wat omgeslagen en is het wat te koud om daar te zitten wegdromen, maar ze beloven weer een goed weekeinde!


Onze eucalyptusboom heeft afgelopen winter bijna niet overleefd, maar ik had ergens op het net gelezen dat de stam afzagen nog een laatste redmiddel kon zijn. Dus hebben we daar ook maar werk van gemaakt en die jongen zijn kruin eraf gezaagd en ja hoor ondertussen zijn er zijtakjes ontstaan! Gelukkig maar want ik zou het zeer jammer hebben gevonden moest hij helemaal verdwijnen na al die jaren trouwe dienst.

Al schrijvend heb ik weer de smaak te pakken van het bloggen dus ga ik hier afsluiten maar kom snel terug met de slaapkamerresultaten!